Alkmaar Centraal

De horeca in de Hoornse Vaart is in januari grondig verbouwd en opgefrist. Zowel pachters Walter van Westbroek en Peter Visser als exploitant Alkmaar Sport, deden hiervoor de nodige investeringen. Maandag werd tijdens de heropening de nieuwe naam ‘De Binnenvaart’ bekend gemaakt. De hele week is het feest voor de klanten en er valt regelmatig iets te proeven uit het nieuwe assortiment.

Tijdens de verbouwing is de keuken is opengemaakt en van nieuwe apparatuur voorzien. Daarnaast is ook het interieur aangepakt. Walter van Westbroek: “Eigenlijk is alles nieuw. Het is een mooie, open ruimte geworden. Lichter, met een totaal andere uitstraling. We krijgen veel positieve reacties, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zelf ook heel tevreden ben over hoe het eruit ziet.”

Voor jonge bezoekers is er een kinderhoekje. Peter Visser: “En er komen nog een aantal grote televisieschermen. Hierop willen we sportuitzendingen, mooie toernooien en wedstrijden laten zien.”

De naam 'De Binnenvaart' komt voort uit een prijsvraag op Facebook. Suse Huiberts was het die de naam had verzonnen. “Het is eigenlijk heel simpel. Ik wilde het graag dicht bij Hoornse Vaart houden.” Suse is feestelijk in de bloemen gezet en kreeg een verwenarrangement.

De menukaart is uitgebreid met bijvoorbeeld een Griekse salade, groentesoep, Eat Natural repen en diverse gezonde en lekkere broodjes. Tijdens de openingsweek tot en met 7 februari is regelmatig iets te proeven uit dit nieuwe assortiment.

“Deze nieuwbouw is een mooie gecombineerde actie,” stelt Walter van Alkmaar Sport. “Ik ben ook heel blij dat alles binnen de tijd is opgeleverd.” Eddy Baker, manager exploitaties: “Zwembad Hoornse Vaart is hét leukste recreatiebad in Noord-Holland. We hebben het volste vertrouwen dat deze vernieuwde en frisse horeca een toevoeging zal leveren aan een leuk en sportief bezoek aan het zwembad.”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl