Alkmaar Centraal

Dinsdag debuteerde Levi Opdam in de basis van het eerste elftal van AZ. Tijdens de kwartfinale voor de KNVB beker tegen HHC mocht de voormalig jeugdspeler van SV Koedijk in de basis starten. AZ won de wedstrijd met 1-0.

In navolging van Levi mogen twee nieuwe talenten van SV Koedijk naar de AZ-jeugdopleiding, namelijk Jesper Zwart (E1) en Milan Mulder (E2). Ze blijven spelers van SV Koedijk, maar mogen zich op zondagen volwaardig AZ-speler noeme. SV Koedijk is daar maar wat trots op.

Jesper is een eerstejaars E-pupil, bereid om altijd meer dan de volle 100% te geven en heeft een echte winnaarsmentaliteit. De E1 speler is leergierig, pakt dingen snel op en kan op meerdere posities spelen, al staat vaak centraal op het middenveld.

Milan is eveneens een eerstejaars E-pupil, Hij is een goede meevoetballende keeper in E2, die zich steeds zelfverzekerder voelt en dit ook uitstraalt. Milan heeft zich dit seizoen heel goed ontwikkeld op de hoge ballen en zijn reactiesnelheid. Zijn spelhervattingen zijn heel goed en hij speelt tijdens de training en wedstrijden met veel plezier.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl