Alkmaar, 04 april 2012. De voorbereidende werzaamheden zijn afgerond en het echte werk aan de Frieseweg is begonnen. De komende weken wordt de doorgaande weg getransformeerd tot 'fietsweg' waar de auto 'te gast' is. Ook worden er maatregelen getroffen om de trillingen die het verkeer veroorzaakt zo veel mogelijk te voorkomen. Ook de voetgangers worden niet vergeten, zij kunnen straks over volledig nieuw betegelde stoepen terwijl ze genieten van het nieuw aangelegde groen. De eerste fase omhelst het gedeelte van de Friesebrug tot de Ooievaarstraat en dat wordt tot 27 april volledig afgesloten. Daarna wordt het volgende stuk onder handen genomen, en daarna echuiven de werkzaamheden net zo lang op tot over vier maanden de hele Frieseweg vernieuwd is.

De omleidingsroute loopt via Overstad, de 'verkeersstopper' bij de Zeswielenbrug is tijdens de werkzaamheden buiten werking. De Friesepoort blijft door een tijdelijke route via de Buitenpoort en de Zaagmolenstraat bereikbaar. Ook lijnen 3 en 4 worden tijdens de werkzaamheden omgeleid via Overstad.

Pin It
Bekeken: 1852x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/