De bouw heeft zo’n achttien maanden geduurd en sporters konden er vanaf januari 2016 alweer terecht, maar woensdagavond om 19.30 uur was het dan zover: het verbouwde en vernieuwde sportcomplex De Meent werd officieel geopend. 

Alkmaar Sport nam deze dag ook het stokje over van de gemeente Alkmaar en zal vanaf nu de exploitatie op zich nemen. Sportcomplex De Meent is compleet verbouwd en vernieuwd tot een modern, multifunctioneel sportcomplex. Het complex beschikt over een topsporthal, trampolinezaal, turnzaal, multitafeltenniszaal, multischermzaal en een danszaal.

Vincent Thijssen, directeur van Alkmaar Sport, vertelt dat er aan deze verbouwing een proces van wel tien jaar vooraf is gegaan. Volgens wethouder Pieter Dijkman betekent dit vernieuwde sportcomplex dat er vele nieuwe en grote sportevenementen gehouden kunnen worden. Hij vat het nieuwe sportcomplex treffend samen als "daar mag Alkmaar best heel erg trots op zijn".

Pin It
Bekeken: 4776x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/