Sprookjes zijn al oud, maar in deze tijd kunnen ze ook wel actueel zijn. Verliefd worden, verliefd zijn, goed en slecht, afscheid, moed, hoop en herinneringen, veel uit het dagelijks leven is ook te vinden in sprookjes. Popmuscialkoor PopArt heeft nu zelf een sprookje geschreven, een muzikaal verhaal met prachtige muziek. Er komen liedjes in voor van onder andere Bruno Mars, Brooke Fraser, Scissor Sisters en Gabriella Cilmi. Het koor telt 50 leden en staat onder leiding van dirigent Simon Boerke met vaste repetitor Jan Doedens.

Het nieuwe concert, getiteld ‘PopArt vertelt…’ is een muzikale belevenis en neemt je mee in een hedendaags sprookje met vuurwerk, liefde, tegenslag en geluk.

Het concert vindt plaats op zaterdag 20 februari in de Grote Kerk in De Rijp. Het concert begint om 15.30 uur, en de kerk is een half uur van tevoren geopend. Na afloop is er het PopArtcafe, met hapjes, drankjes en muziek. De toegangsprijs is €10,00 voor volwassenen en €5,00 voor kinderen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Shell De Rijp of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden op www.popart-koor.nl. (foto's: Graft De Rijp in Beeld)

 

Pin It
Bekeken: 4696x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/