Woensdagavond heeft de politie van Heerhugowaard twee Poolse mannen uit Opmeer en Stompetoren aangehouden vanwege diefstal van diesel uit een graafmachine op een bouwterrein in de nieuwe wijk Broekhorn.

De politie kreeg melding van een verdachte situatie op het terrein. Via live camerabeelden zag men daarna twee mannen verdacht gedrag vertonen bij een graafmachine.

Agenten hebben vervolgens het bouwterrein omsingeld en zijn op zoek gegaan naar de mannen. Met inzet van een politiehond zijn ze binnen korte tijd opgespoord.

Deze verdachten waren in bezit van onder andere tassen en jerrycans met uit de graafmachine gestolen brandstof en ze stonken naar diesel. De agenten hebben beide verdachten aangehouden. Het gaat om Poolse mannen van 29 en 36 jaar oud, afkomstig uit Opmeer en Stompetoren.

De twee verdachten werden overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek. Het tweetal zit nu vast in het cellencomplex van Alkmaar. Verder onderzoek wordt verricht.

Pin It
Bekeken: 3296x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/