Eind december maakte de gemeente Alkmaar bekend dat men voor het komende kaasmarktseizoen het aantal kaasmarktbezoekers met tien procent omhoog wil krijgen. Dan moeten er per jaar 120.000 bezoekers de kaasmarkt aandoen. Ook was bedacht dat de Alkmaarse kaasmarkt, de Keukenhof en Schiphol reclame voor elkaar zouden gaan maken.

Overigens was Schiphol er verbaasd over; men wist daar tot dusver niets van het idee van Alkmaar. Directeur van Alkmaar Marketing, Lieke Danenberg, verklaart dat dat komt doordat de plannen voor zo’n samenwerking met Schiphol slechts ‘losse ideeën’ waren. Alkmaar Marketing heeft ondertussen besloten zich eerst te gaan richten op samenwerking met de Keukenhof. Op 1 april zal de directeur van de Keukenhof de Alkmaarse kaasmarkt openen. Verder zal vanaf dit seizoen de kaasmarkt langer duren. 

Pin It
Bekeken: 4366x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/