Alkmaar Centraal

In de media is veel aandacht besteed aan wat zowel de gemeente Alkmaar als Heerhugowaard vinden over de (voorheen) anonieme gemeentelijke website 'Het Nieuwe MCA'. Wat de Noordwest Ziekenhuisgroep zelf van de website vindt was echter nog niet bekend, terwijl die op de website niet buiten schot blijft. Het NHD meldt nu dat ook het Raad van Bestuur van het ziekenhuis 'onaangenaam verrast' is en dat het burgemeester Han ter Heegde om opheldering heeft gevraagd.

De Noordwest Ziekenhuisgroep heeft ook laten weten het besluit over de definitieve locatie van haar ziekenhuis met een maand uit te stellen. Dat betekent dat een oordeel nu op zijn vroegst begin maart te verwachten is.

Dat besluit werd positief ontvangen bij het gemeentebestuur van Heerhugowaard omdat het nu een maand langer de tijd heeft om campagne te voeren voor een nieuw ziekenhuis in Heerhugowaard, of in ieder geval direct tegen Heerhugowaard aan, als het inderdaad ertoe komt dat gemeente Alkmaar het opmerkelijke aanbod accepteert om de grond over te nemen waarop het ziekenhuis moet worden gebouwd.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl