De spanning loopt op in de Schoorlse duinen. In april had PWN een deel van het ruiterpad aan de Verspyckweg in Bergen aan Zee afgesloten, omdat MTB'ers er maar overheen bleven rijden. Borden met waarschuwingen en vermelding van boetes hadden weinig effect. In oktober ging de beheerder over tot het beboeten van roekeloos rijgedrag buiten het parcours.

Dit heeft blijkbaar nog niet het gewenste effect. Op diverse plekken van het MTB-parcours zijn de afgelopen tijd takken en boomstammen aangetroffen. Het lijkt erop dat bewoners uit de omgeving verantwoordelijk zijn.

Harry Hobo, zelf fervent tegenstander van het MTB-parcours vertelt aan RTVNH: "Ik hoor via via dat zelfs oude dametjes stammetjes op de route leggen. Zo erg zijn te tegen. Het verweer is gigantisch."

Een toevallig passerende biker werd ook geïnterviewd. Hij begrijpt dat de daders opkomen voor hun eigen belangen, maar hij vind de sabotage onzin. Het parcours is per slot van rekening voor gebruik aangelegd. Bovendien heeft hij het idee dat de saboteurs er niet bij stilstaan dat zij mountainbikers met hun acties ernstig letsel kunnen toebrengen. "Die zijn zeer onnadenkend bezig en erg onverantwoord bezig."

Pin It
Bekeken: 3239x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/