Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

Komende dinsdag gaat Alkmaar het voorstel van Heerhugowaard om de gemeentegrens te 'corrigeren' bespreken. Tot die tijd komt er geen reactie. Vrijdagmiddag werd tijdens een persconferentie door Heerhugowaard bekend gemaakt dat als Alkmaar moeite heeft met het mogelijke vertrek van het ziekenhuis naar Waards grondgebied, Alkmaar dat stukje grond mag 'hebben' waardoor het ziekenhuis toch in Alkmaar staat.

Want "Patiëntenzorg is wat ons betreft grenzeloos" volgens burgemeester Han ter Heegde. Of Heerhugowaard daarmee een serieuze handreiking doet of de eigen media-actie 'het nieuwe mca' extra kracht bij zet laat zich moeilijk inschatten. Nog voor de persconferentie werd gestart met het plaatsen van een groot bord naast het bouwbord met daarop de tekst "wij geven Alkmaar de ruimte". Het is dezelfde afbeelding als de advertentie die morgen (zaterdag) groot in de krant staat. De uitingen stoppen dus niet, maar krijgen een andere inhoud.

De Noordwest Ziekenhuis Groep houd de kaken ondertussen stijf op elkaar en betwist de maand uitstel die het NHD eerder meldde. "We hebben geen enkele termijn genoemd en willen geen valse verwachtingen scheppen", zo vertelde een medewerkster van de afdeling communicatie. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl