Er worden in de regio nog niet veel singleavonden georganiseerd voor mensen boven de 55. Dit is relatiebemiddelaar Thecla Abbo ook opgevallen. Zij weet echter dat hier wel behoefte aan is en heeft daarom samen met Margot Dekker het initiatief genomen om een dans– en ontmoetingsavond te organiseren voor alleenstaanden van 55+, 60+ en 70+ in Noord-Holland.

Het wordt een unieke avond, speciaal voor deze doelgroep. De avond wordt gehouden op 19 maart in Victorie Plaza in Alkmaar. Er is dansgelegenheid en diverse zitjes waar men onder het genot van een drankje met elkaar kan praten. De muziek staat hard genoeg om te kunnen dansen maar niet zo luid dat men elkaar niet meer kan verstaan. Er wordt herkenbare muziek gedraaid uit de jaren ’60, ’70 en ’80 door DJ Rich.

Daarnaast zijn er vijf gastvrouwen aanwezig die ervoor zorgen dat iedereen welkom wordt geheten, mensen aan elkaar voorstellen en ervoor zorgen dat niemand die avond alleen staat. Mensen hoeven dus niet te schromen om alleen te komen.

De dans-  en ontmoetingsavond vindt plaats op zaterdagavond 19 maart van 20.30 tot 00.30 uur bij Victorie Plaza aan de Terborchlaan 311 in Alkmaar. De entree kost €12,50. Meer informatie is te vinden op www.relatiebureausameen.nl. Ook is Thecla bereikbaar via 06 813 615 04.

Pin It
Bekeken: 3496x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/