Alkmaar, 09 april 2012. Zondagochtend rond 03.30 uur zagen politiebikers hoe een man na het nuttigen van alcohol toch in zijn auto stapte die op de Gedemte Nieuwesloot in Alkmaar stond geparkeerd en wegreed. werd gezien dat de man alcohol dronk en in zijn auto stapte. Één van de bikers gaf de man daarom een stopteken, maar daar trok de man zich niets van aan. Hij reed gewoon door én reed daarbij over de fiets van de politiebiker heen. Op de lLaat reed de man tegen de fietsenrekken bij V&D maar ook daar liet hij zich niet door tegenhouden. De rit met de inmiddels zwaar beschadigde auto voerde de man via de Geestersingel naar de N245, ondertussen alle stoptekens van de politie negerend.

Uiteindelijk kon een hondengeleider hem ter hoogte van Dirkshorn met zijn politiebus klemrijden. Zowel de dronken bestuurder als een vrouwelijke passagier konden worden aangehouden en zijn overgebracht naar het politiebureau. Er raakte niemand gewond, maar er ontstond wel materiële schade aan de politiefiets, het politiebusje, de geraakte fietsenrekken en de auto van de verdachte.

Pin It
Bekeken: 2256x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/