Alkmaar Centraal

Zaterdag lag Heren 1 van DAW in Lelystad in het water. Gastploeg De Houtrib stond 2 punten voor in de competitie. DAW wist deze achterstand om te buigen in een punt voorsprong dankzij winst met 8-10, vooral dankzij een flitsend slotoffensief.

De Houtrib wist in de eerste aanval gastkeeper Marcel van Hest te verschalken. DAW kreeg daarna kansen maar die werden door onzorgvuldig overspelen niet gepakt. Nadat Arjan Baron 1-1 scoorde kwam De Houtrib weer op voorsprong. Baron trok de stand opnieuw gelijk. Vanaf dat moment werd DAW wat effectiever en wist het een 2-4 voorsprong op te bouwen.

Halverwege de tweede periode kakte DAW in en De Houtrib profiteerde volop met vier goals (6-4). Net voor het einde van deze periode en heel snel in de derde kon DAW via Jeroen Fennema de stand weer gelijk trekken. Daarna bleef de strijd gelijk opgaan en aan het einde van de periode was het De Houtrib, dat met 8-7 voor stond. In de laatste periode trok DAW echter toch aan het langste eind. Mede dankzij twee mooie doelpunten van opnieuw Fennema werd in de laatste twee minuten de stand volledig omgedraaid van 8-7 naar 8-10.

Heren 1 steeg naar de 7e plaats in de bondsklasse 3B. Het is echter nog erg spannend in de middenmoot.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl