Alkmaar Centraal

Op 30 november 2015 startte Politie Alkmaar-Duinstreek met berichtgeving op Facebook. Inmiddels is de pagina Politie Alkmaar al 5525 geliked. "De afgelopen tijd zijn er verschillende aanhoudingen verricht door tips van jullie. Jullie melding kan soms het verschil maken", meldt het basisteam.

Sommige berichten worden massaal gedeeld. Sommige berichten zijn door 28.000 personen gezien. De politie kan soms om verschillende redenen berichten niet snel online zetten daar waar de media het al online heeft staan.

Als er genoeg belangstelling is zal Politie Alkmaar- Duinstreek dit jaar een open dag houden. Mensen kunnen dan een kijkje nemen op het politiebureau aan het Mallegatsplein, misschien zelfs wel beneden bij de arrestantencellen. Op die dag kan iedereen bijvoorbeeld op de foto met een politieauto of motor.

In 2016 zullen nog een aantal volgdiensten gehouden worden. De agenten van het basisteam kunnen tijdens een noodhulpdienst of horecadienst via Facebook berichten gevolgd worden. Regelmatig worden foto's toegevoegd. 

Spoedmeldingen kunnen via 112 gemeld worden, andere meldingen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. 

Verder zijn tips, ideeën en tops van harte welkom. Deze kunnen in een reactie onder Facebook berichten van de politie gegeven worden.

Politie Alkmaar-Duinstreek is verder ook te volgen via de volgende accounts:
instagram.com/politiealkmaarduinstreek
www.twitter.com/POL_Alkmaareo

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl