Het silent disco festival, Silent Everything, is zaterdag 20 februari om 20:00 uur terug in Victorie. Op de eerste, zeer geslaagde editie in oktober vorig jaar wordt een passend vervolg gegeven met een sterke line-up, bestaande uit DJ’s en bands, die allemaal gelijktijdig optreden en strijden om de aandacht van de dansende massa.

Totaal 600 koptelefoons, in elke hoek van de zaal een podium met daarop een live act en daartussenin de dansvloer, waarop het publiek zelf bepaalt waar men naar luistert. Dat is Silent Everything.

Silent Disco is een bekend gegeven. Waar Victorie echter als eerste mee kwam, was de toevoeging van Silent bands. Samen met meerdere DJ’s was zo ‘Silent Everything' geboren. Ditmaal staan liefst acht verschillende acts op het affiche, waaronder de op Noorderslag succesvolle 'futuristische funk’ van De Likt. Ook het Hitjescollectief, de vorige keer eenvoltreffer, is weer van de partij.

De kaartverkoop gaat hard, dus wacht niet te lang. Meer informatie en kaartverkoop op podiumvictorie.nl.

Pin It
Bekeken: 3683x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/