Dinsdag 16 februari van 17.00 tot 18.00 uur is de opening van de tentoonstelling van kunst, gemaakt door kinderen van de buitenschoolse opvang De Kinderkamer, in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Alkmaar Oost. Vanwege Valentijnsdag twee dagen eerder is het thema ‘liefde’.

Voorafgaand is er een korte themabehandeling met Anne Russchen. Zij is regenboogambassadeur LHTB (lesbiennes, homo’s, transgenders en biseksuelen) in Alkmaar met als portefeuille Jeugd en Onderwijs. Kinderen en ouders worden door haar geprikkeld om te denken over diversiteit.

Iedereen is welkom bij de opening van de tentoonstelling. Verder is de kunst elke maandag tot en met donderdag te bekijken, ook aan de Merwedestraat 4 in Alkmaar.

Het CJG is de plek waar (aanstaande) ouders, opvoeders, jongeren en professionals terecht kunnen voor vragen over opvoeden en opgroeien. Naast de locatie in Alkmaar Oost (Oudorp), zijn er locaties in Noord (Mare Nostrum, Arubastraat 2), in Zuid (Van Alphenstraat 9) en in Graft (in De Pauw, Jan Ploegerlaan 1d).

Pin It
Bekeken: 3845x
https://ee.itk.ac.id/data/