Alkmaar Centraal

De politie waarschuwt ook dit jaar voor Engelstalige klusjesmannen die op zeer opdringerige manier hun diensten aanbieden. De klussers hebben vorig jaar door heel Nederland honderden of duizenden euro's van mensen afgetroggeld, zonder de werkzaamheden te hebben uitgevoerd of afgemaakt. 

Het voorjaar nadert; de tijd dat Britse klussers naar Nederland komen om mensen geld afhandig te maken door reparaties aan te bieden die wellicht niet eens nodig zijn, om ze vervolgens niet uit te voeren, slecht uit te voeren of niet af te maken. Wanneer slachtoffers de oplichting ontdekten, waren de klussers al verdwenen.

Deze malafide klusjesmannen gaan geraffineerd te werk en kiezen hun slachtoffers zorgvuldig. De politie adviseert om niet in te gaan op spontane voorstellen van klussers die zich ongevraagd aan de deur melden.

Wie dergelijke opdringerige personen aan de deur krijgt of in de buurt opmerkt, wordt verzocht direct de politie via 0900-8844. Wie voor elkaar opmerkzaam is kan een groot verschil maken in de buurt. Noteer altijd signalementen en/of kentekens. Als er sprake is van bedreiging of andere spoedgevallen, bel dan 112. Ook mensen die al slachtoffer zijn, worden verzocht 0900-8844 te bellen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl