In Alkmaar start op woensdagavond 9 maart 2016 de eerste bijeenkomst van de cursus Ouderpower. Ouderpower is een zelfhulpcursus voor en door ouders van pubers met gedragsproblemen, zoals ADHD of autisme. Deze cursus wordt georganiseerd door Balans, de landelijke vereniging voor ouders van kinderen met een leer- en/of gedragsstoornis, in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar.

De bijeenkomsten van Ouderpower worden geleid door getrainde en ervaringsdeskundige vrijwilligers. De cursus is door ouders vorig jaar in diverse regio’s gevolgd en het enthousiasme was groot.

 Aanmelden kan via www.balansdigitaal.nl. Hier is ook alle informatie over de cursus te vinden. Voor inwoners van Alkmaar en leden van Balans en de NVA geldt het gereduceerde tarief van €50,-. Voor niet-leden en mensen die buiten de gemeente Alkmaar wonen kost de cursus € 100,- voor 8 avonden. Voor meer informatie en vragen kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De cursus bestaat uit 8 modules die elk een ander onderwerp belichten, onder andere achtergrond van gedrag, communicatie, balans tussen draagkracht en draaglast, passend onderwijs, vrienden en relaties. De modules worden behandeld in 8 avonden van 2,5 uur. Tijdens elke bijeenkomst wordt de theorie behandeld, is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en worden vragen en oefenstof voor thuis meegegeven. Bij de cursus hoort een uitgebreide cursusmap, die wordt uitgereikt tijdens de eerste bijeenkomst. Het is een zelfhulpcursus waar je ervaringen deelt en ook nog wat van meeneemt.

Pin It
Bekeken: 4176x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/