In maart 2016 organiseren Erwin van Putten en Anita Duin van Praktijk Acu-Putten een cursus vitaal leven volgens de Chinese Geneeskunde.

De cursus vindt plaats op drie dinsdagavonden in De Sociëtiet in Alkmaar. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die actief het eigen welbevinden en de gezondheid positief wil beïnvloeden, nieuwsgierig is naar de Chinese filosofie over het behouden van de gezondheid of handige tips wil krijgen over voeding, kruiden, beweging, rust, of meditatie.

De praktische en interactieve cursus is ook gericht op het voorkomen en herstellen van eenvoudige klachten. Erwin en Anita laten zien welke natuurlijke middelen kunnen worden ingezet bij griep en verkoudheid, het verhogen van de weerstand, het bevorderen van de nachtrust, het verminderen van stressgevoelens en andere klachten.

De cursusavonden zijn op 15, 22 en 29 maart van 19.30 tot 22.00 uur. De cursus kost 45 euro per persoon en vindt plaats in De Sociëteit op Luttik Oudorp 78, 1811 MZ Alkmaar. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meer informatie is te vinden op www.acu-putten.nl/vitaalleven.

 

Bekeken: 4737x