Alkmaar Centraal

Het inzamelen en verwerken van afval is een uitdaging waar ze bij HVC graag over nadenken. De Kaasstad neemt daarom een kijkje bij het grootste afvalinzamelingsbedrijf van Noord-Holland. In deze aflevering volgen wij het afval van kliko tot stortplaats en bekijken we de nieuwste technologie├źn op het gebied van duurzaamheid onder begeleiding van experts en kenners.

De Kaasstad is een twaalfdelige serie over de nieuwe gemeente Alkmaar, maar dan bekeken door een 'andere bril'. Centraal staan bijzondere plekken, mensen of initiatieven. Plaatsen waar je wellicht al vele malen voorbij bent gereden maar waar je vanaf nu anders naar zult kijken, mensen van wie je niet vermoedde dat ze bijzonder waren of initiatieven die je niet kende maar waar je wel warm voor draait.

De serie is gemaakt door lokale professionals en vrijwilligers van de stichting Digitale Beeldvorming, in samenwerking met de gemeente Alkmaar. De afleveringen zijn iedere doordeweekse dag te bekijken om 08.00 uur en om 20.00 uur bij Alkmaar Centraal, te vinden op kanaal 42 (Schermer en Graft-De Rijp) en op kanaal 36 (Alkmaar-stad). Ook zijn de afleveringen online te vinden op het YouTube-kanaal van Stichting Digitale Beeldvorming.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl