Alkmaar Centraal

Het volledig vernieuwde en verbouwde sportcomplex De Meent houdt tijdens de voorjaarsvakantie, van 27 februari tot en met 6 maart een openingsweek. Het publiek kan dan kennismaken met het fascinerende gebouw. Er worden onder andere vele sportieve activiteiten georganiseerd.

Er wordt een gevarieerd sportprogramma aangeboden, met activiteiten en rondleidingen voor jong en oud. Voor 50+’ers worden bijvoorbeeld speciale rondleidingen met of zonder sportclinic georganiseerd. Alle bezoekers kunnen daarnaast elke dag meedoen aan sportactiviteiten zoals streethockey, tennis of volleybal, of meedoen aan een proefles van één van de huisverenigingen. De jeugd kan zich op woensdag nog eens extra vermaken bij de survivalrun, een combinatie van apenkooien en freerunning.

Het hoogtepunt van de openingsweek wordt gevormd door het Sportspektakel XL, een sportinstuif met clinics in zes takken van sport, georganinseerd in het hele complex, op donderdag 3 maart van 10.00 tot 16.00 uur voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Op de ijsbaan staan onder andere een “Elfstedentocht”, schaats4daagse en “de 60 van de Weissensee” op het programma. 

Naast een hoogwaardige sportvoorziening is De Meent ook een plaats voor zakelijke ontmoetingen. Het complex beschikt over diverse vergader- en opleidingsruimten en horecavoorzieningen. Bovendien is het geschikt voor evenementen en concerten en vind je er een sportshop, fitness, schaatsschool, sportmedische ondersteuning en de bloedbank Sanquin. Ook de samenwerkingspartners organiseren tijdens de week diverse clinics, bijeenkomsten, sportlessen en andere activiteiten.

Het actuele programma voor openingsweek is te vinden op www.demeentalkmaar.nl/openingsweek.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl