Alkmaar Centraal

Zaterdag 20 februari om 11.00 uur start de kaartverkoop van het Indian Summer-festival 2016. Dit is de zestiende editie van het festival, die plaatsvindt op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni. De eerste zesentwintig artiesten die zullen optreden zijn bekend: Dit jaar zullen onder andere Guus Meeuwis, Bløf, The Common Linnets en Di-Rect optreden. Op verzoek van bezoekers is de Dance Stage dit jaar een open air podium.

Uit bezoekersenquêtes van vorig jaar bleek dat vele bezoekers de sfeer langs het meer misten op het nieuwe terrein. Het oude terrein aan het water van Geestmerambacht kon namelijk niet meer worden gebruikt voor grote evenementen. Daar wordt dit jaar extra werk van gemaakt: sfeer en beleving staan centraal, met eten van de lekkerste foodtrucks, feestelijke aankleding, een gezellige festivalmarkt en aantrekkelijke hangplekken in de zon.

Weekendtickets kosten 55 euro, dagtickets voor vrijdag zijn 37,50 euro en dagtickets voor zaterdag zijn 42,50 euro. Wie tussen 20 februari en 1 maart (of tot de eerste 4.000 tickets zijn verkocht) een ticket koopt krijgt zelfs 5 euro ‘Early Bird’-korting.

Tickets zijn te koop via IndianSummerFestival.nl, Eventim en bij alle Primera-winkels. (foto: Ferdy Damman)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl