Alkmaar Centraal

Zondag 17 april vindt er in de Alkmaarse binnenstad een koopzondag vol theatrale verrassingen plaats. Winkelen en cultuurbezoek komen samen voor een onvergetelijke belevenis. De eerste editie in april 2015 gaf met 10.000 enthousiaste bezoekers voldoende aanleiding voor TAQA Theater De Vest en de winkeliers van de binnenstad voor een vervolg.

De winkels van de binnenstad worden deze dag een podium voor allerlei korte, bijzondere theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, circusacts en poëzievoordrachten. Van ‘feel good’-muziekfilmpjes tot adembenemend Nederlands-Marokkaanse Sufi, van Schubert met poppenspel tot spetterende breakdance.

Er wordt opnieuw een zeer verrassend programma gepresenteerd waarbij zo’n 30 winkels in de Alkmaarse binnenstad omgetoverd worden tot podium. Bezoekers kunnen gewoon binnenlopen en zich laten verbazen door winkels die nog niet eerder opvielen, of door acts waarvan ze het bestaan niet konden vermoeden.

Eind maart verschijnt het volledige programma op www.kijkenkopenalkmaar.nl.

Kijken, Kijken, Kopen is een initiatief van TAQA Theater De Vest en wordt aangeboden door de demeente Alkmaar, de Winkeliersvereniging Binnenstad Alkmaar, Raadhuis en Alkmaar Marketing.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl