Alkmaar Centraal

Vanaf 15 maart verzorgt Studiolingua in samenwerking me de NRC Academie beginnerscursussen Italiaans en Spaans op het Horizon College in Alkmaar.

Deze cursussen zijn gericht op beginners. De ervaren docenten hebben het Italiaans of het Spaans als moedertaal, en leren de cursisten de taal snel en op een actieve manier te spreken, te lezen en te schrijven.

Tijdens de colleges leren de cursisten aan de hand van alledaagse situaties de taal op een actieve manier te beheersen. De lesgroepen bestaan uit maximaal 15 leerlingen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Tijdens een cursus op niveau A1 leren studenten zichzelf voor te stellen, iets over zichzelf te vertellen en vragen te stellen. Ze leren ook zich te redden in simpele dagelijks situaties tijdens bijvoorbeeld een reis, zoals het boeken van een hotel of het bestellen in een restaurant.

De cursus bestaat uit 15 wekelijkse colleges van drie uur. Qua huiswerk en zelfstudie is ongeveer 3 tot 4 uur per week nodig.

De cursussen in Alkmaar worden gegeven op het Horizon College aan de Kruseman van Eltenweg 4. De cursus Spaans is op dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur en duurt van 15 maart tot 5 juli. De cursus Italiaans is op donderdag van 19.00 tot 22.00 uuren duurt van 17 maart tot 7 juli. De volledige cursus kost 625 euro. Meer informatie is te vinden op https://nrcwebwinkel.nl/taalcursussen of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl