De Natuurwerkdag, georganiseerd door Stadswerk072 op zaterdag 20 februari, vindt op drie locaties in Alkmaar plaats. Alkmaarders die hun steentje willen bijdragen aan het groen in hun stad zijn zeer welkom. Zij kunnen op verschillende manieren helpen.

De vrijwilligersgroepen kunnen altijd een extra paar handen gebruiken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de locatieleider op de drie locaties Rekerhout, Oudorperhout en de Alkmaarderhout. Ter plekke melden mag natuurlijk ook. De activiteiten starten om 09.30 uur en duren tot ongeveer 15.00 uur (inclusief lunch). Meer informatie op alkmaardoethet.nl.

In de Rekerhout worden wilgen geknot. Verzamelen bij de Kinderboerderij (Krielenzand 5), locatieleider is Gerard Bijman (IVN, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
In de Oudorperhout worden ook wilgen geknot. Verzamelen gebeurt bij OBS De Zes Wielen (Munnikenweg 18), locatieleider is Hans Schouten (Stichting Oudorperhout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
In de Alkmaarderhout is er onderhoud aan hakhout en de insectenplek. Ook wordt houtige opslag van esdoorns verwijderd. Vooraf verzamelen bij de muzieknis, locatieleider is Rikie Kleverwal (Stichting Cultuurpark de Hout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl