Lotte Rolleman en Marlijn van Rossum uit Alkmaar hebben een eervolle vermelding gekregen voor hun inzending bij de 5e editie van de jongerenwedstrijd 'Maak wat je raakt!'. Dit jaar was het thema 'Kapot waardevol', een referentie naar de huidige wegwerpmaatschappij.

Lotte en Marlijn, beiden 16 jaar oud, stuurden een foto in van een wankele wereldbol op de zijkant van een houten stoel met als bijschrift: "In deze kwetsbare wereld leven wij, samen met ontelbare andere organismen. Met elke slag of stoot wordt de wereld onstabieler en is er een mogelijkheid dat deze in het duister valt."

Maak wat je raakt! is de jongerenwedstrijd van het Apostolisch Genootschap. Iedere twee jaar vragen zij Nederlandse jongeren: maak iets dat laat zien wat jij echt belangrijk vindt.

In eerdere edities van Maak wat je raakt! maakten jongeren filmpjes over een bijzonder verhaal in hun eigen omgeving, muntjes met gelukwensen, een parkbank en een voetbal om iemand mee uit te nodigen te komen meespelen. Alle ideeën zijn ook daadwerkelijk uitgevoerd. Zo staat de parkbank bij het gemeentehuis in Heemskerk en gingen er honderd voetballen naar weeskinderen in Tanzania.

Pin It
Bekeken: 5449x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/