Per medio februari is het landelijke sorteer- en distributiecentrum van Stichting Babyspullen verhuisd van Alkmaar naar Nijverheidsplein 2F in Heerhugowaard. De stichting moest als gevolg van de overname van de locatiesponsor noodgedwongen op zoek naar een nieuw onderkomen.

“We zijn blij dat we onze werkzaamheden in dit nieuwe pand kunnen voortzetten”, vertelt bestuursvoorzitter Leon Hamstra. “Daarbij zijn we enorm dankbaar voor de praktische en financiële steun die we van allerlei particulieren, bedrijven, organisaties en fondsen krijgen en hebben gekregen. Samen zorgen we ervoor dat we baby’s in Nederland die in een moeilijke financiële situatie worden geboren toch een goede start in het leven kunnen blijven geven.”

In Heerhugowaard beschikt de stichting over meer vierkante meters werkruimte dan in Alkmaar. "De stichting heeft duidelijke toekomstdoelen gesteld. In 2017 willen we minimaal 2.500 babystartpakketten verstrekken aan aanstaande ouders die het financieel moeilijk hebben. Op de nieuwe locatie kunnen we deze groei ook daadwerkelijk realiseren", aldus Hamstra.

De vele vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor het maken en verspreiden van zoveel mogelijk babystartpakketten. De Stichting is nog op zoek naar bedrijven die willen meedenken of helpen bij het vinden van een oplossing voor de kou in het pand. Daarnaast zoekt de stichting een elektricien voor het aanleggen van onder andere stopcontacten en professionele hulp bij het eenmalig schoonmaken van het pand. Tot slot komt de stichting graag in contact met bedrijven en organisaties die Stichting Babyspullen structureel financieel en praktisch willen ondersteunen.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl