Op 17 februari is bedrijventerrein De Volger officieel heropend. Het bedrijventerrein is gerevitaliseerd door de gemeente Alkmaar en de Provincie Noord-Holland. De opening werd verricht door wethouder Pieter Dijkman en gedeputeerde Jaap Bond. 

Het bestaande bedrijventerrein De Volger is in de jaren tachtig ontwikkeld en biedt plaats aan een groot aantal bedrijven. Het betreft enerzijds kleinschalige, lokale bedrijven en anderzijds bedrijven die regionaal georiënteerd zijn. Mede door een subsidie  van HIRB (Herstructurering en Intelligent Ruimtegebruik op Bedrijventerreinen) vanuit de Provincie Noord-Holland is het bedrijventerrein gerevitaliseerd. Zo zijn onder andere verbeteringen aangebracht in de informatievoorziening en bewegwijzering, aanleg van een breedbandnetwerk en is het Parkmanagement opgericht. (foto: Graft-De Rijp in beeld)

Pin It
Bekeken: 3979x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/