Zaterdag 5 maart is sporthal de Hoornse Vaart in Alkmaar het middelpunt van belangstelling voor vechtsportliefhebbers: dan wordt namelijk het House of Pain-vechtsportgala gehouden.

House of Pain-organisator Rob Meuleman trekt alles uit de kast om een spectaculair programma neer te zetten. “We hebben deze keer 10 A-klasse wedstrijden op het programma. Kickboksen, boksen, maar ook Mixed Martial Arts, MMA in de volksmond. We hebben gekozen voor een gevarieerd programma; zo komen meerdere disciplines uit de vechtsport aan bod.”

Professioneel MMA-vechter Metin 'Pislik' Yakut vecht op dit gala zijn afscheidspartij. Hij neemt het op tegen Twentenaar Remco Hisken. Hisken wil na een mooie kickbokscarriere nu meer MMA gaan doen. Hij ziet het als een uitdaging om het op te nemen tegen Pislik, die zijn carrière absoluut winnend af wil sluiten. Daarnaast zal voormalig Nederlands kampioen Robert van Nimwegen eveneens zijn afscheidspartij draaien in eigen stad.

Matchmaker Ellen Bruins vertelt: “Alle lokale sportscholen leveren hun beste wedstrijdvechters. M-Sports, Loeks Gym, Gym Alkmaar en Topsport Alkmaar zijn aanwezig. We kijken als organisatie enorm uit naar het gala. We verwachten 1.000 man publiek, dus het leeft enorm. Als je van de sport houdt, in combinatie met een showelement van licht, geluid en danseressen op de catwalk, dan moet je zeker komen kijken. House of Pain is absoluut de moeite waard!”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl