De heren van Alvoco speelden woensdag een spannende wedstrijd tegen Dinto 2 uit Warmenhuizen, de nummer twee uit de Promotieklasse. In de derde set was de scherpte weg bij de Alkmaarders, maar in de vierde en laatste set was de koek op bij Dinto 2 en kon Alvoco toch weer een puntje afsnoepen van een hooggeplaatst team.

Alvoco moest het stellen zonder spelverdeler Paul Witte, die ergens over de wereld zwerft. Vaste vervanger Philippos Kloukas kan er echter ook wat van. Hij leidde Alvoco tot 20-20. Helaas liet Alvoco het, zoals vaak dit seizoen, daarna wat liggen. Dinto pakte de set in 21-25.

In de tweede set hetzelfde beeld. Alvoco zette goed druk met hard spel of juist slimme ballen en het middenblok stond sterk. Deze keer bleef het tot 22-22 gelijk opgaan, maar het was net weer Dinto die de set pakte: 23-25.

In het derde bedrijf liep het niet met de service en de blocks van Alvoco en al snel trok Dinto de buit binnen met 16 -25. In de vierde set was het geloof bij de thuisploeg weer terug en vooral dankzij een sterke opslag wankelde Dinto 2. Alvoco liep uit naar 17-11. Dinto knokte zich nog wel terug tot 20-15, maar kwam deze keer ruim tekort. Met 25-20 snoepte Alvoco als zo vaak weer een puntje weg bij de top.

De heren van Alvoco verlaten de één na laatste plaats in de promotieklasse niet met deze uitslag, maar het gaf het publiek en de spelers wel hoop dat het team in deze klasse kan blijven acteren.

Pas over een maand staat de volgende wedstrijd voor de mannen van Alvoco op het programma. In eigen huis, Sportcomplex De Oosterhout, mag het team dan op tegen VV Amsterdam 2. Genoeg tijd om aan het afmaken van sets te werken.

Foto: Dinto valt aan, Martijn Brakenhoff blokkeert (fotograaf: Bob Dijksen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl