Alkmaar Centraal

De musical Nonsens is een komische voorstelling over een aantal bijzondere nonnen, zoals Moeder Overste Regina, een voormalig circusartieste, en zuster Amnesia, die haar geheugen kwijt is omdat er een kruisbeeld op haar hoofd viel. De swingende musical, gebracht door vijf zingende en dansende comédiennes Marjolijn Touw, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Brigitte Heitzer en Renée van Wegberg is op donderdag 3 maart in TAQA Theater De Vest te zien.

De vissoep van zuster Sonja bleek niet meer helemaal vers, waardoor er per ongeluk 52 zusters zijn vergiftigd. De vijf overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor de begrafenissen en organiseren een benefietvoorstelling. Ze huren een zaal, waar net aan een schoolproductie van Grease wordt gewerkt, en presenteren een avond vol swingende songs, dansnummers, een poppenact en een quiz.

De Musical Nonsens is op donderdag 3 maart om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. De toegangsprijs bedraagt € 35; toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 en 16.00 uur). (foto: Roy Beusker)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl