Alkmaar Centraal

AZ en Amstel hebben zich middels een nieuw contract tot 2021 aan elkaar verbonden. De bestaande overeenkomst tussen beide partijen liep tot de zomer van 2016. Amstel is al sinds 2006 als Strategisch Partner verbonden aan AZ.

Sinds de oplevering van het AFAS Stadion zijn AZ en Amstel met succes en plezier partners van elkaar. Door de komst van het Sportcafé onder de Molenaar-tribune zijn beide partijen de afgelopen jaren nog nader tot elkaar gekomen. Dit was een goede reden om het partnership tussen AZ en het meest geliefde biermerk van Alkmaar en omstreken open te breken en met nog eens zes jaar te verlengen.

In nauwe samenwerking met Amstel opende AZ afgelopen jaar het Sportcafé, waar supporters voor de wedstrijd terecht kunnen voor een snack en een biertje en na afloop voor de derde helft. De verlenging van de samenwerking tussen AZ en Amstel plaveit verder de weg voor nieuwe activiteiten. Zo wordt de sfeer in het AFAS Stadion verhoogd door fans onvergetelijke ervaringen te bieden.

“In Noord-Holland heerst een grote liefde voor Amstel”, aldus Adriaan Vogelaar, Regiodirecteur Amstel. “De samenwerking met AZ - de trots van deze regio - is dan ook heel belangrijk voor ons. Bij de thuiswedstrijd tegen FC Groningen zal Amstel prominent in het stadion aanwezig zijn en wordt een heuse Amstel Kroeg op de tribune gebouwd waar trouwe fans en amateurelftallen kaarten voor kunnen winnen. Ook gaan we samen met AZ de supporters verrassen met een rustactiviteit waarbij een onvergetelijke prijs wordt weggegeven, namelijk een eindfeest met de AZ-selectie. Verder profiteren de AZ-fans van de vernieuwde samenwerking, omdat in de supermarkten in Noord-Holland weer regelmatige leuke winacties worden uitgerold.”

“De samenwerking met Amstel verloopt al jaren naar wederzijdse tevredenheid”, aldus Robert Eenhoorn, Directeur Algemene Zaken van AZ. “AZ en Amstel zijn twee merken die elkaar versterken en die zich met diverse gezamenlijke activiteiten steeds steviger in de regio willen positioneren. Het feit dat AZ en Amstel al jaren partner zijn, zegt wat dat betreft voldoende. Wij zijn erg blij er nog minstens zes jaar aan vast te plakken.”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl