Alkmaar Centraal

Anderson Farah is inmiddels een bekende naam in Alkmaar. De flamboyante Braziliaan woont sinds een aantal jaren in Nederland en timmert hard aan de weg als de meest productieve theaterproducent uit de regio. In 2013 opende Anderson de deuren van het theater Vrij Zijn op bedrijventerrein Oudorp, en sindsdien heeft hij zeer succesvolle producties weten neer te zetten met telkens een bekende Nederlander in de hoofdrol. Om erachter te komen wat het recept is achter het succes van Vrij Zijn, bezocht De Kaasstad de repetitie van Revolutie, met Ferry Somogyi in de hoofdrol.

De Kaasstad is een twaalfdelige serie over de nieuwe gemeente Alkmaar, maar dan bekeken door een 'andere bril'. Centraal staan bijzondere plekken, mensen of initiatieven. Plaatsen waar je wellicht al vele malen voorbij bent gereden maar waar je vanaf nu anders naar zult kijken, mensen van wie je niet vermoedde dat ze bijzonder waren of initiatieven die je niet kende maar waar je wel warm voor draait.

De serie is gemaakt door lokale professionals en vrijwilligers van de stichting Digitale Beeldvorming, in samenwerking met de gemeente Alkmaar. De afleveringen zijn iedere doordeweekse dag te bekijken om 08.00 uur en om 20.00 uur bij Alkmaar Centraal, te vinden op kanaal 42 (Schermer en Graft-De Rijp) en op kanaal 36 (Alkmaar-stad). Ook is zijn ze online te vinden op het YouTube-kanaal van Stichting Digitale Beeldvorming.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl