Zaterdagavond kon DAW de mindere vorm van de afgelopen weken niet doorbreken. Tegen het lager geklasseerde Duinkikkers miste het vooral veel van de eigen kansen waardoor de tegenstanders met een uitslag van 8-9 en drie punten terug naar Soest gingen.

Zoals wel vaker de laatste weken lieten Heren 1 van DAW de bezoekers op voorsprong komen, waarna het in de achtervolging moest. Deze keer kwam het team op 0-2 achterstand, al stond het binnen een minuut weer gelijk. Nog voor het einde van de eerste periode wist Duinkikkers weer uit te lopen, onder andere omdat DAW een strafworp miste.

In het begin van de 2e periode trok DAW de stand weer gelijk tot 4-4, maar het duurde niet lang voor de Duinkikkers weer twee maal scoorden. Dit terwijl de thuisploeg wederom een strafworp miste en een 'man meer' situatie onbenut liet.

De 3e periode bleek geen uitzondering, al kwam DAW wel dichterbij (6-7). In het laatste kwart leek het toch nog wat te worden voor de DAW'ers toen ze terugkwamen tot 8-8. Daarna moesten echter twee spelers het water uit en Duinkikkers profiteerde door toch nog de winnende treffer maken.

DAW H1 bivakkeert op de 8e plaats in de 3e bondsklasse B.

Bekeken: 3510x