Alkmaar, 03 mei 2012. Het Spiroflor- karateteam kata van Tom van der Kolk nam afgelopen zaterdag voor het vierde achtereenvolgende jaar deel aan de Open Itosu Kata Kampioenschappen in Waalwijk en wist weer podiumplaatsen te behalen. Vorig jaar grepen ze net naast de prijzen, maar dit jaar lieten Timo Zwanenburg (11 jaar, blauwe band) en Sacha Kruijer (13 jaar, bruine band) zien dat zij hun tweevoudig Nederlands Kampioenstitels waardig zijn. Timo werd in Waalwijk derde in de categorie jongens 10/11 jaar en Sacha won met overtuiging het goud in de categorie meisjes 12/13 jaar.

Het team van Tom van der Kolk draait al jaren mee in de top van het jeugdkarate. Onder leiding van meervoudig Nederlands Kampioene Nadia Bosch hebben de karateka's al vele prijzen gewonnen en meerdere Nederlands Kampioenschappen binnengehaald. Behalve Timo en Sacha hebben ook Demi Huntelerslag en Janine Zuiderduin deze eretitel behaald. En zilver was er in de afgelopen jaren voor Erol Ayyildiz, Ikrame Bounab, Janine Zuiderduin en Sacha Kruijer (2x); brons voor Anna van Zuilen, Ivana Mandic, Timo Zwanenburg en Janine Zuiderduin.

Het talent van het team is niet onopgemerkt gebleven. Na weer een podiumplaats op het Nederlands Kampioenschap in november 2011 is Sacha Kruijer als eerste karateka van Sportinstituut Tom van der Kolk door de karatebond uitgenodigd voor de regiotraining. De komende maanden neemt het team ook deel aan de Rotterdam Cup en het toernooi om de Funakoshicup (Alkmaar). In Waalwijk heeft het team wederom bewezen over veel talent te beschikken.

20120430 itosu2012

Pin It
Bekeken: 1676x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/