UWV verhuist op vrijdag 4 maart uit Den Helder en Hoorn naar het Stadskantoor Alkmaar aan het Mallegatsplein 10. Ook UWV WERKbedrijf Alkmaar, nu gevestigd op Achter de Vest 1, verhuist mee.

Reden voor deze ontwikkeling is dat werkzoekenden en werkgevers bij UWV veel zaken online kunnen regelen via uwv.nl en werk.nl. Het gaat om zaken als het aanvragen van een uitkering en het vinden van vacatures of juist kandidaten. Voor persoonlijke afspraken kunnen klanten vanaf maandag 7 maart terecht op de nieuwe regiovestiging in Alkmaar.

Het UWV WERKbedrijf in Alkmaar is één van 35 regiovestigingen, waar persoonlijke dienstverlening aan werkzoekenden verleend wordt, zoals workshops en speeddates. Voor vragen over digitale dienstverlening is men zonder afspraak welkom op de inloopmiddagen (dinsdag 12.00 - 16.30 uur).

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord verhuist mee. Hierin speelt UWV, samen met gemeenten en andere organisaties, in op personeelsbehoeften en kunnen werkgevers gratis terecht met vragen over sociaal ondernemen of de banenafspraak, in het kader van de Participatiewet.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl