In de nacht van woensdag op donderdag gebeurden er op de N242 kort na elkaar drie ongevallen door de gladheid.

Eerst raakte een automobilist iets voor twee uur ter hoogte van Oude Niedorp van de weg. ZIjn auto is weggesleept door een berger.

Niet lang daarna, om half drie, gebeurde hetzelfde met een automobilist die bij de Smuigelweg in Heerhugowaard reed. Hij reed daarbij een verkeerslicht omver en kwam net voor een sloot tot stilstand. De bestuurder liep verwondingen op en is daarvoor naar het ziekenhuis gebracht.

Dit tweede ongeval veroorzaakte indirect nog een derde: tijdens het afhandelen ervan reed aan automobilist voorbij die blijkbaar schrok van de politiewagen. Hij remde daarom, en reed tegen een fietsenhok aan. De auto en het fietsenhok, en één fiets raakten beschadigd.

Hierna was voor de politie de maat vol: ze lieten de weg afsluiten en de provincie weten dat er moest gaan worden gestrooid tegen de gladheid.

Pin It
Bekeken: 3372x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/