Officieel wordt het pas op 7 maart in gebruik genomen, maar maandagochtend vond er al een korte rondleiding plaats door het verbouwde Stadskantoor in Alkmaar. Het kantoor is flink verbouwd en gemoderniseerd. Bovendien huisvest het vanaf volgende week niet alleen de publieksbalies van de gemeente Alkmaar, maar ook Halte Werk en het UWV.

Halte Werk is sinds een jaar de sociale dienst voor Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk en regelt uitkeringen, bijzondere bijstand en schuldhulpverlening. Voorheen was Halte Werk gevestigd op drie locaties, waarvan één op Achter De Vest, die ze deelden met UWV. Halte Werk en UWV nemen over een week samen hun intrek in het Stadskantoor en kregen tijdens de rondleiding dan ook de symbolische sleutel tot het Stadskantoor uitgereikt.

Pin It
Bekeken: 3885x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/