Alkmaar Centraal

Zondagavond stond voor de waterpoloheren van DAW de wedstrijd tegen de Futen op het programma. Door een misverstand de weken voorafgaand aan de wedstrijd verschenen beide ploegen lang niet in de sterkste opstelling in het zwembad te Amstelveen. De wedstrijd leek op verzoek van de Futen verzet naar eind maart. Een paar dagen voor de wedstrijd kwam bericht dat niet zo was. 

De meeste DAW'ers hadden het zeldzame vrije weekend anders ingedeeld. Aangevuld met jeugdige reserves was de Alkmaarse formatie niet echt een partij de Futen, die 2e staan in de bondsklasse 3B.

In de eerste periode kon DAW nog goed bijblijven met een 3-2 tussenstand, maar daarna wisten de futen goed raad met het spel van hun gasten. De tweede periode liepen ze uit naar 5-2 en in de derde periode werd die lijn voortgezet naar 8-4.  Aan het eind van de wedstrijde stond het 15-4.

Met nog zeven wedstrijden te gaan staat Heren 1 van DAW negende in de bondsklasse 3B. De mannen moeten alle zeilen bijzetten om zich te handhaven voor volgend seizoen, maar daarbij krijgen nog wel de kans om twee van de drie achterliggers in een directe confrontatie te verslaan.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl