Popacademie Popup heeft het laatste jaar samen met het Alkmaars Songwriter Collectief acht singer-songwriters ondersteund met coaching van bekende muzikanten als Ed Struijlaart, Danny van Tiggele en Charl Delamarre. De acht talenten zijn Dan Birch, Maurice de Jong, Anouk Slik, Daan Stam, Ellis de Lange, Stefan Breek, Lisa Sentveld en Edwin van Berkel.  

Iedere artiest heeft tussentijds een nummer opgenomen. De liedjes variëren van ingetogen en breekbaar tot vreugdevol en energiek.

De CD wordt 10 maart om 20:00 uur in Victorie gepresenteerd en live gespeeld. Ook viert het Alkmaars Songwriter Collectief haar eenjarig bestaan met diverse optredens. Het ASC zal ook nog groot nieuws brengen. Toegang is gratis, aanvang 19:30 uur.

Het ASC begon een jaar terug met kleine singer-songwriter avonden in Alkmaarse kroegen, maar is intussen niet meer te weg te denken van de Alkmaarse evenementen. Ook de tweemaandelijkse avonden in Victorie zijn inmiddels een groot succes. Foto: Dan Birch (fotograaf Mischa Nieuwboer)

Pin It
Bekeken: 3677x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/