Alkmaar Centraal

Om de rol van technologie nog eens extra te benadrukken, heeft het Slimste Huis op 4 en 5 maart open huis met als thema: Nooit meer alleen met behulp van technologie.

Bij ouder worden komt veel kijken, en eenzaamheid speelt daar helaas ook regelmatig een rol in. Dat geldt echter niet alleen voor senioren. Eenzaamheid kan volgens het Slimste Huis worden voorkomen met technologie, zoals met beeldcommunicatie, platformen voor sociaal contact, enzovoorts. Tijdens de open dag maakt het publiek op een laagdrempelige manier maakt kennis met de mogelijkheden.

Tijdens het open huis op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart zijn er specialisten aanwezig om informatie te geven over de nieuwe technieken. Zo voegt beeldbellen bijvoorbeeld veel kwaliteit toe aan een gesprek met familie en vrienden maar ook met de huisarts, mantelzorger of professionele zorgverlener.

Het open huis op vrijdag 4 maart duurt van 12.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 5 maart van 12.00 tot 17.00 uur. Het Slimste Huis is gevestigd op de eerste verdieping van winkelcentrum Noorder Arcade naast de Mediamarkt, aan de Noorderkade 173. Meer informatie is te vinden op www.slimstehuisalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl