Het 7e Jazztival, met het thema ‘Seven Steps to Heaven’, kent een verheven line-up en een feestelijk programma vol swingende, pure jazz, Latin, funk en salsa. Zaterdag 26 maart 15:00 uur trapt de Alkmaarse Big Band af met een partij swing, funk, Latin en prachtige ballades.

Verder staan in Theater De Vest en Artiance onder meer ABBA & Jazz, Beltway Bandits, New Harlem Deluxe, Wild Man Conspiracy, Bart Lust, Amsterdam Funk Orchestra, Robert Rook, Saskia Laroo en Leticia y su Rumbadama op het programma.

Nieuw bij Jazztival zijn de workshops Jazz en geïmproviseerde muziek van SBSJazz en Artiance. Ook zijn er workshops tekenen, fotograferen en zangimprovisatie. Met de workshops tekenen en fotografie worden na instructie foto’s en tekeningen gemaakt tijdens de optredens.

Optredens en workshops die voor 19:00 uur starten zijn gratis. Kaarten voor latere optredens zijn met korting te bestellen en op de dag zelf te koop bij de Jazztival-kassa in de bovenfoyer van De Vest. Meer informatie op jazztival.nl.

Pin It
Bekeken: 3778x
https://ee.itk.ac.id/data/