Zaterdag 9 juli vindt de vierde editie plaats van ENJOY HHW. Op het gezelligste festival van Heerhugowaard zullen onder andere Memphis Maniacs, The Brahms, The Dubbeez, Van Huys Uit, Sweet le Freak en Def Ryhmz optreden.

ENJOY HHW Music, Food & Friends Festival vindt opnieuw plaats in het bosrijke en sfeervolle Rosarium. De ENJOY megatent is weer van de partij. Buiten de tent zal het bekende ENJOY Food Plaza herrijzen, met een groot aanbod van verschillende foodtrucks, gezellige plekjes om te zitten en te genieten. Ook voor de kinderen is er weer genoeg te doen.

Het festival vindt op 9 juli plaats van 14.00 tot 00.30 uur. Tickets zijn sinds donderdag te koop. Kaartjes kosten €12,50 en groepstickets €10,- (excl. €1,50 servicekosten). Aan het hek kosten kaarten €15,-. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

Meer informatie en tickets via enjoyhhw.nl. Kijk ook op Facebook.

 

Pin It
Bekeken: 3504x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/