Alkmaar Centraal

Na de feestelijke opening op zondag 14 februari was het zaterdag weer feest in Vue Alkmaar. In de nieuwe bioscoop op Overstad werd de 25.000ste bezoeker verwelkomd en in het zonnetje gezet.

Het gezin Raam, bestaande uit vader Hein, dochter Sophia en zoon Noah werd door de hostessen van Vue feestelijk ontvangen met (kinder)champagne en ontving uit handen van theatermanager Michel Mulders een cheque voor een VIP-arrangement. Het gezin mocht gratis drankjes en lekkers uitzoeken bij de self-service desk en daarna plaatsnemen in de luxe VIP-stoelen in de grootste zaal.

“Dat we nu al 25.000 bezoekers in de bioscoop hebben ontvangen is boven verwachting," stelt Ron Sterk, directeur Vue, tevreden. "Door de grotere capaciteit is het bioscoopbezoek in vergelijking met de Harmonie meer dan verdubbeld. Noord-Holland heeft er een hotspot bij.”

Zaterdag 26 februari opende de grootste zaal. Zaal 10 met 377 luxe lederen stoelen en liefst 52 VIP-stoelen heeft een unieke laserprojector en Dolby Atmos met 47 audiokanalen en 5 subwoofers voor een ongelooflijk 3D-geluid. Het wall-to-wall scherm is bijna 10 bij 17 meter. 
Dronevlucht Vue Alkmaar: youtu.be/rJHRxbGJduQ
Foto: Samuel van Leeuwen 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl