Zaterdagavond speelde DAW de thuiswedstrijd tegen Flevo 1, dat knokt voor de 3e plaats in de Bondsklasse 3B, terwijl DAW probeert weg te blijven van de laatste plaatsen. De wedstrijd was gelijk opgaand, tot een Flevo-speler vier minuten op de strafbank moest. DAW profiteerde goed en rondde uiteindelijk af met 10-6.

Na een goede zwemactie maakte Arjan Baron het enige doelpunt van de eerste periode. Na de 2-0 van wederom Baron maakte een Flevo-speler een zware overtreding, waardoor het team vier minuten een man minder telde. DAW voerde de stand op naar 5-0 op.

Toen Flevo in de derde periode weer compleet was voerde het de druk op. DAW-keeper Rick van Stigt wist echter veel inzetten te keren waardoor deze opleving beperkt bleef tot drie scores, terwijl DAW zelf nog twee keer scoorde (7-3).

De laatste periode zette Flevo nog wel aan maar door goed te verdedigen behield DAW de voorsprong. Beide teams scoorden drie keer. Met een eindstand van 10-6 kon DAW eindelijk weer eens drie punten bijschrijven. Er zit nu wat lucht tussen plaats 9 van DAW in de Bondsklasse 3B en de plekken 11 en 12.

Bekeken: 3403x