Alkmaar Centraal

Zaterdag vond in Sportcomplex De Meent de eerste plaatsingswedstrijd in de A/B klasse voor het NK Trampolinespringen plaats. Triffis had een voorspoedige seizoensstart met liefst zeven gouden, vier zilveren en twee bronzen medailles.

In de A-klasse Dames was Pascal Wiebering soeverein. Zij sprong prachtige oefeningen en versloeg iedereen met minimaal ruim 3 punten voorsprong. Ook in de A-klasse Jeugd Meisjes overheerste een springster van Triffis. Katie Cowles won overtuigend met een voor de jeugdklasse bijzonder hoog puntenaantal.

Ook bij de A-heren bezette Triffis het podium. Roel Teilers kwam op het hoogste schavot, terwijl Jimmy Demmers de 3e plaats innam. Bij de B-heren wonnen Amanthis Angenent en Mads Ottenbros goud, en Nick Vonk zilver. In de pupillen/jeugdklasse wonnen Mira Stepanova en Jouke Windig zilver en pakte Tess de Vries brons. 

Bij het synchroonspringen wonnen de duo's Mads Ottenbros & Nick Vonk (B-heren) en Jouke Windig & Cas Westbroek (B-jongens) goud. Er was zilver voor Jordy Mol & Daan Overbeek (A-jongens), net als voor Mira Stepanova & Tess de Vries (B-meisjes). Foto: Katie Cowles (fotograaf: Sanne Schut)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl