Van maandag 14 maart wordt onderhoud gepleegd aan de Tesselsebrug, nabij het stadskantoor. De brug is dan alleen open voor verkeer richting Overstad. De werkzaamheden zijn gereed vóór de eerste kaasmarkt op vrijdag 25 maart. Tegelijkertijd is de Noorderkade tussen De Jagerstraat en Zijperstraat volledig afgesloten.

De werkzaamheden aan de brug bestaan vooral uit het vervangen van de voegovergangen en bij de Noorderkade betreft het afronding van de herinrichting rondom de bioscoop. De parkeerterreinen, bedrijven in Overstad en de bioscoop blijven bereikbaar.

Gemotoriseerd verkeer vanaf Overstad wordt omgeleid via de Friesebrug. Omleidingen staan aangegeven op gele borden. Verkeer vanaf de Huiswaarderweg kan het best gebruik maken van de Helderseweg. Verkeer van en naar Drechterwaard wordt omgeleid via de Zeswielen. Fietsverkeer kan gebruik maken van het fietspad langs het kanaal en van de Victoriebrug. Voor hulp- en nooddiensten en Connexxion is de Tesselsebrug wel in beide richtingen beschikbaar. Verkeersregelaars assisteren hierbij.

Op Alkmaar.nl staat bij 'werk in uitvoering meer informatie vinden over de werkzaamheden en de omleidingsroutes.

Pin It
Bekeken: 6195x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/