Woensdag vond in sporthal de Oosterven in De Rijp  een basketbaltoernooi plaats voor de basisscholen uit de omgeving van Graft-De Rijp en Schermer. De kinderen hebben enthousiast gespeeld en de teams waren aan elkaar gewaagd. Plezier en sportiviteit stond duidelijk voorop.

Uit De Rijp deden basisscholen De Balein en De Tweemaster mee. West-Graftdijk werd vertegenwoordigd door de Vinckhuysenschool. Uit Middenbeemster deed De Blauwe Morgenster mee, uit Zuidschermer was het de St. Michaelschool en uit Grootschermer de W.J. Driessenschool. Uit Schermerhorn deed De Bonte Mol mee en uit Stompetoren De Wiekslag. De groepen 6, 7 en 8 van de scholen speelden tegen elkaar. Van de groepen 6 werd het team van De Blauwe Morgenster winnaar. Bij de groepen 7 won De Wiekslag, en bij de groepen 8 werd De Tweemaster de winnaar. (foto’s: graftderijpinbeeld.nl)

Pin It
Bekeken: 4562x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/