Op woensdag 13 april organiseert Karavaan in samenwerking met Vogelbescherming Nederland en Hotel De Rijper Eilanden de Talkshow ‘Weidevogels in Boerenland’. Dit is een open-minded avond met eten, gesprekken en kunst. Bezoekers kunnen aanschuiven voor een thema-maaltijd met lokale producten uit de polder en meepraten in een dynamische en onderhoudende talkshow over de toekomst van boeren en weidevogels.

Boeren, weidevogels, biodiversiteit, natuurinclusiviteit, schaalvergroting, consumentengedrag, eerlijke prijzen en uitstervende rassen raken allemaal aan onze beleving van het leven en het landschap. Tijdens de avond is de korte film ‘Het wonder van Marken’ te zien en de expositie Gruttokopen van het kunstenaarscollectief De Waterlanders.

Om 19.30 uur start de talkshow met een inleiding van Jan Hartholt, inspirator landelijk Netwerk Platteland en een intro van kunstenaar Pé Okx over zijn project VLUCHT in de Eilandspolder. Daarna start het dynamische en interactieve discussieprogramma onder leiding van Bert van Baar.

De talkshow vindt plaats in de theaterzaal van Hotel De Rijper Eilanden, aan de Zuiddijk 2-A in De Rijp.Tickets kosten €17,50 en zijn te koop op karavaan.nl. Op deze website is ook alle overige informatie te vinden. (foto: Nico Jankowski)

Pin It
Bekeken: 3899x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/