Alkmaar, 09 juni 2012. Het eerder ingestelde parkeerverbod in de Vroonermeer wordt weer opgeheven. De wijk kampt met een hoge parkeerdruk en om een oplossing te vinden is eind februari een enquête gehouden onder de buurtbewoners. het bleek dat 65 procent voorstander is van het opheffen van het parkeerverbod tegen 27 procent die de oude situatie wil herstellen. Het college heeft besloten met de wensen van de buurt in te stemmen. Het opheffen betekent dat bewoners ook buiten de parkeervakken mogen parkeren zolang de overige verkeersdeelnemers niet worden gehinderd. Over een jaar wordt bekeken of de maatregelen de parkeerdruk verminderen.

Ook wordt een procedure opgestart om maximaal 18 extra parkeerplaatsen aan te leggen. Het gaat vooral om de parkeerdruk in het groene middengebied nabij de H. Heijermansstraat. Daar worden maximaal 5 extra parkeerplaatsen aangelegd. Daarnaast worden er nog maximaal 13 parkeerplaatsen extra in de L. Couperusstraat en de P.C. Boutensstraat aangelegd.
Ook het aanleggen van de extra parkeerplaatsen gebeurt in overleg met de bewoners. Die beslissen uiteindelijk hoeveel van de maximaal 18 extra parkeerplaatsen worden aangelegd.

Pin It
Bekeken: 1605x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/